nl de

Rondleidingen

Het eiland verkennen met de Txgids. Kort of lang, inzoomend of juist uitzoomend. De Txgids brengt je naar de hoogtepunten van het eiland. Lopend in de historische dorpen of met de auto langs onbekende paden.  

Prijzen
Alle rondleidingen (m.u.v. de rondleiding op maat) kosten € 50,- (inclusief 4 personen). Extra personen betalen € 12,50 p.p.
Kinderen jongeren dan 5 jaar gaan gratis mee. 

Rondleiding dorp

hoorn.jpg

Wil je alles weten over een bepaald dorp op Texel? Dan zit je bij Txgids goed! Samen ontdekken we alle bijzondere plekjes van het dorp en gaan daarbij natuurlijk ook terug in de tijd. Wat is de geschiedenis van dit dorp? Boek deze activiteit online en geef daarbij aan welk dorp je graag zou bezoeken onder leiding van de Txgids.

Deze nu boeken
 

Rondleiding gebied

vuurtoren.jpgOok wanneer je meer wilt weten over een bepaald gebied, is Txgids jouw gids. Heb je altijd al willen weten hoe het Dennenbos is ontstaan? Of wil je meer weten over een bepaald natuurgebied? Txgids neemt je mee en vertelt je alles! 

Deze nu boeken

Rondleiding WOII

ww2.jpgNa de capitulatie van het Nederlandse leger in 1940, werd Texel bezet door een relatief grote Duitse troepenmacht. Op het eiland werden diverse bunkers en artilleriebatterijen gebouwd.  En terwijl de rest van Nederland al bevrijd was, werd op Texel nog tot 20 mei (hevig) gevochten. Ontdek het eilandleven tijdens de tweedewereld oorlog. Txgids neemt je mee naar bijzondere plekken en overblijfselen van de oorlog. 

Deze nu boeken
 

Rondleiding op maat

rondleiding.jpgHeb je andere of specifieke ideeën voor jouw rondleiding over Texel? Bij Txgids is alles mogelijk! Graag maken wij een rondleiding op maat. Wil je tijdens de rondleiding genieten van een lekkere lunch? Of wil je een hele uitgebreide rondleiding? Maak je wensen kenbaar via ons contactformulier en Txgids maakt een rondleiding op maat.  Texel doen

strand.jpgIn een paar uur over Texel crossen 

Het lekkerste eten, de spannendste activiteit, de gezelligste winkelstraat, de mooiste route, het beste museum, de stilste plek, de leukste speelplek, de kleurrijkste belevenis… voor elk wat wils! Je wilt Texel bezoeken en vinden wat je zoekt binnen de tijd die hebt. De Txgids levert maatwerk van kwaliteit en stelt een compleet programma samen. Jouw bezoek gaat precies worden wat je wilde! Ook voor groepen, gezinnen en bedrijven natuurlijk! De Txgids kan mee. Of niet. Kies maar! 

Deze nu boeken
 
 

Foto's

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Schrijf een beoordeling
Naam *
Beoordeling *
Feedback voor eigenaar
Algemene beoordeling *
Wij zijn met Marcel gaan wadlopen en hebben een historische wandeling gemaakt. Beide erg de moeite waard, zowel voor de volwassenen als voor de kinderen van 8 en 11. Hij weet van alles over de natuur en historie van het eiland en vertelt daar leuk en enthousiast over!
Familie Leeman
09 mei 2018
Wij zijn door Txgids rondgeleid door natuurgebied de Slufter. Een prachtig natuurgebied waar Marcel veel over weet. Geen standaard programma's, maar er wordt echt rekening gehouden met jouw wensen en verwachtingen!
Inge Timmers
Met oudere kinderen
 
22 sep. 2016
Marcel is een gezellige en gemotiveerde gids die veel over Texel en de natuur weet! Hij weet van een 'gewone' strandwandeling een waar avontuur te maken.
Fam. Ganzeman
22 nov. 2016
Boekingsopties
Wil je geen ballast van je bagage naar de boot of van de boot af? Voor € 15,- laadt en lost Txgids de bagage waar jij wilt.
Uw boeking
Selecteer een datum om een prijsoverzicht te genereren.

Reserveren
Om een reservering te plaatsen dient u eerst een aankomstdatum te selecteren.
Persoonlijke gegevens (hoofdboeker)