nl de

Outdoor experiences Texel

Ben je net als Txgids gek op outdooractiviteiten? Dan is dit echt iets voor jou! We gaan verder dan ‘gewoon’ hiken. Kies voor een GPS-trail, ontdek Texel op de mountainbike of ga ‘back to nature’ en kies zelf wat je wil doen!
 
Prijzen
Alle outdoor experiences kosten € 50,- (inclusief 4 personen). Extra personen betalen € 12,50 p.p.
Kinderen jongeren dan 5 jaar gaan gratis mee. 
 

Hiken

1kl.jpgDe  Txgids is een backpacker! Er zijn erg mooie routes, speciaal voor mensen die bij het ontdekken van Texel ook nog wat uitdaging willen. Met je basisspulletjes op je rug, gaan we afstanden afleggen. Leren hiken of juist je grenzen verleggen! In je rugzak kan natuurlijk ook een tent, dan gaan we ‘into the wild’ kamperen om na het zelfgemaakte ontbijt, bij de eerste zonnestralen, onze tocht weer te hervatten, Weer of geen weer, altijd hikeweer (zie alg. voorwaarden). Dus voor de beginneling of de gevorderde: op avontuur met de Txgids is een superhike. 

Deze nu boeken
 

GPS-trailen

2k.jpgDus jij kan navigeren? En afstanden lopend afleggen? Puzzels, vragen en raadsels oplossen? Bewijs het maar! De Txgids dropt jou met coördinaten en een GPS. Lukt het je, dan zien we elkaar weer bij het startpunt. Lukt het niet? Dan haalt de Txgids je op. Laat maar zien!

Deze nu boeken
 

Mountainbiken

9.jpgBegin jouw avontuur op Texel met een mountainbiketocht. Afhankelijk van de mogelijkheden en jouw wensen stappen we op de fiets en gaan we op sportieve ontdekkingstocht. De mountainbikeroutes op Texel worden nog steeds uitgebreid, maar wat is de leukste, moeilijkste, mooiste en meest uitdagende?… De Txgids weet ’t! Helmen op? Go!

Deze nu boeken
 

Back to nature 

4k.jpgOverleg maar wat je wilt: vuur (leren) maken, houtsnijden, overlevingstechnieken aanleren, spel, klimtrajecten, bushcraften, navigeren en natuurlijk slapen… in een hangmat! Deze ‘back to nature’ activiteit wordt jouw beste Texelse outdoorexperience. 
 

Schrijf een beoordeling

Schrijf een beoordeling
Naam *
Beoordeling *
Feedback voor eigenaar
Algemene beoordeling *
Gemiddelde score:
Wij zijn met Marcel gaan wadlopen en hebben een historische wandeling gemaakt. Beide erg de moeite waard, zowel voor de volwassenen als voor de kinderen van 8 en 11. Hij weet van alles over de natuur en historie van het eiland en vertelt daar leuk en enthousiast over!
Familie Leeman
09 mei 2018
Wij zijn door Txgids rondgeleid door natuurgebied de Slufter. Een prachtig natuurgebied waar Marcel veel over weet. Geen standaard programma's, maar er wordt echt rekening gehouden met jouw wensen en verwachtingen!
Inge Timmers
Met oudere kinderen
 
22 sep. 2016
Marcel is een gezellige en gemotiveerde gids die veel over Texel en de natuur weet! Hij weet van een 'gewone' strandwandeling een waar avontuur te maken.
Fam. Ganzeman
22 nov. 2016
Boekingsopties
Wil je geen ballast van je bagage naar de boot of van de boot af? Voor € 15,- laadt en lost Txgids de bagage waar jij wilt.
Uw boeking
Selecteer een datum om een prijsoverzicht te genereren.

Reserveren
Om een reservering te plaatsen dient u eerst een aankomstdatum te selecteren.
Persoonlijke gegevens (hoofdboeker)