nl de

Outdoor experiences Texel

Ben je net als Txgids gek op outdooractiviteiten? Dan is dit echt iets voor jou! We gaan verder dan ‘gewoon’ hiken. Kies voor een GPS-trail, ontdek Texel op de mountainbike of ga ‘back to nature’ en kies zelf wat je wil doen!
 
Prijzen
Alle outdoor experiences kosten € 50,- (inclusief 4 personen). Extra personen betalen € 12,50 p.p.
Kinderen jongeren dan 5 jaar gaan gratis mee. 
 

Hiken

1kl.jpgDe  Txgids is een backpacker! Er zijn erg mooie routes, speciaal voor mensen die bij het ontdekken van Texel ook nog wat uitdaging willen. Met je basisspulletjes op je rug, gaan we afstanden afleggen. Leren hiken of juist je grenzen verleggen! In je rugzak kan natuurlijk ook een tent, dan gaan we ‘into the wild’ kamperen om na het zelfgemaakte ontbijt, bij de eerste zonnestralen, onze tocht weer te hervatten, Weer of geen weer, altijd hikeweer (zie alg. voorwaarden). Dus voor de beginneling of de gevorderde: op avontuur met de Txgids is een superhike. 

Deze nu boeken
 

GPS-trailen

2k.jpgDus jij kan navigeren? En afstanden lopend afleggen? Puzzels, vragen en raadsels oplossen? Bewijs het maar! De Txgids dropt jou met coördinaten en een GPS. Lukt het je, dan zien we elkaar weer bij het startpunt. Lukt het niet? Dan haalt de Txgids je op. Laat maar zien!

Deze nu boeken
 

Mountainbiken

9.jpgBegin jouw avontuur op Texel met een mountainbiketocht. Afhankelijk van de mogelijkheden en jouw wensen stappen we op de fiets en gaan we op sportieve ontdekkingstocht. De mountainbikeroutes op Texel worden nog steeds uitgebreid, maar wat is de leukste, moeilijkste, mooiste en meest uitdagende?… De Txgids weet ’t! Helmen op? Go!

Deze nu boeken
 

Back to nature 

4k.jpgOverleg maar wat je wilt: vuur (leren) maken, houtsnijden, overlevingstechnieken aanleren, spel, klimtrajecten, bushcraften, navigeren en natuurlijk slapen… in een hangmat! Deze ‘back to nature’ activiteit wordt jouw beste Texelse outdoorexperience. 
 

Schrijf een beoordeling

Schrijf een beoordeling
Naam *
Beoordeling *
Feedback voor eigenaar
Algemene beoordeling *
Gemiddelde score:
Bedankt voor een geweldige ervaring op jullie wadden. Marcel heeft dank zijn ervaring een super programma geboden. Deze excursie is een must voor alle Texelbezoekers.
Philippe
18 okt. 2020
Fantastisch!
Mariska van Marle
13 okt. 2020
Op 30 augustus 2020 zeilde wij met historisch zeilschip Minerva een dag de Waddenzee op. Vertrokken in Harlingen met aan boord schipper Chris de dames van de geweldige catering "de schippersvrouw ".
Ook gids Marcel Wijnalda heeft ons heel veel geleerd en vermaakt met veel wetenswaardigheden over de Wadden eilanden. Met veel enthousiasme, ruime ervaring van wat leeft, groeit en bloeit. Horen zo al heel veel onderweg, maar dan als ons schip, bijna droog op het wad ligt.
Vermaken wij ons en al snel vangt onze kleindochter met haar handen een flinke bot. Later laat Marcel ons zien wat je zoal kan ontdekken, door met een hooivork het zand om te scheppen.
Maak het zelf mee zou ik zeggen! Marcel super bedankt! En tot ziens.
Ein
Gerda Wiegers
15 sep. 2020
Boekingsopties
Wil je geen ballast van je bagage naar de boot of van de boot af? Voor € 15,- laadt en lost Txgids de bagage waar jij wilt.
Uw boeking
Selecteer een datum om een prijsoverzicht te genereren.

Reserveren
Om een reservering te plaatsen dient u eerst een aankomstdatum te selecteren.
Persoonlijke gegevens (hoofdboeker)