nl de

Coaching & Teambuilding

Een bedrijfsuitje op Texel? Schakel de hulp van Txgids in! Ook voor een teambuildingsactiviteit met jouw bedrijf of team is Txgids de juiste partij. Met veel ervaring als coach en een achtergrond als leraar, verzorgt de gids ook coaching voor een bonte avond.  

Prijzen
Alle coachings- en teambuildingsactiviteiten kosten € 50,- (inclusief 4 personen). Extra personen betalen € 12,50 p.p.
Kinderen jongeren dan 5 jaar gaan gratis mee. 

Bedrijfsuitjes

1k.jpgGezellig uit, maar dan natuurlijk wél naar buiten met de Txgids! Een beetje lol, verdieping, verkenning, spel, uitdaging en competitie met een knipoog. En dit alles in de Texelse natuur. In welk decor laat de Txgids jou genieten samen met jouw werkmaatjes? 
 

Teambuilding

2k.jpgDe (her)vorming van een groep is te vergelijken met de ‘puberteit’. Het beheersen, herkennen en volgen van de groepsdynamica, is onmisbaar voor een gezonde samenwerking. Niemand is hetzelfde en iedereen heeft talent. Tegelijk is de waarde van ieder gelijk. Welke waarde ben jij in het team en welke teamwaarden zijn er voor jou? Voor dit programma neemt de Txgids de groep mee de Texelse natuur in. Daar zal gebouwd worden. Aan jou en aan jouw groep. Er zal een (nieuwe) basis gelegd worden door elk van jullie. Maar eerst: oefenen, verkennen, evalueren, testen en zien wat jij kunt brengen naar jouw groep en wat jij kunt halen uit jouw groep. Jouw groep wordt een samenwerkend team! De Txgids coacht jouw team in deze workshop. 

Deze nu boeken
 

Coaching bonte avond

3k.jpgEen meerdaags verblijf op Texel moet natuurlijk ook een bonte afsluiting hebben. De Txgids weet het beste uit je te halen en zal de groep, een groepje of een enkeling coachen om tot een geslaagde Bonte avond te komen. Cabaret, theater, dans en muziek met een Texels tintje en een knipoog. Coaching om tot een bonte-avond-act te komen. Iedereen kan meer! Samen met de Txgids als coach en inspirator, wordt jullie BonteAvond de mooiste herinnering.

Deze nu boeken 
 

Wandelcoach

6k.jpgSoms wil of moet je er écht even helemaal uit: de sleur, de beslommeringen of uit de moeilijkheden in je leven. Alles op een rij krijgen. Je zoekt een luisterend oor, wil wat andere gezichtspunten en perspectieven, of hebt nieuwe richtingen nodig in je leven. Texel werkt opladend, verfrissend en geeft rust. Voeg daar de Txgids aan toe en je hebt een coach in je zoektocht, terwijl je tegelijk geleid wordt door het Texelse landschap. Vertrouwen en integriteit staan voorop. Een coaching duurt drie uur terwijl je betaalt voor 2 uur. 

Deze nu boeken 

Gemiddelde score:
Wij zijn met Marcel gaan wadlopen en hebben een historische wandeling gemaakt. Beide erg de moeite waard, zowel voor de volwassenen als voor de kinderen van 8 en 11. Hij weet van alles over de natuur en historie van het eiland en vertelt daar leuk en enthousiast over!
Familie Leeman
09 mei 2018
Wij zijn door Txgids rondgeleid door natuurgebied de Slufter. Een prachtig natuurgebied waar Marcel veel over weet. Geen standaard programma's, maar er wordt echt rekening gehouden met jouw wensen en verwachtingen!
Inge Timmers
Met oudere kinderen
 
22 sep. 2016
Marcel is een gezellige en gemotiveerde gids die veel over Texel en de natuur weet! Hij weet van een 'gewone' strandwandeling een waar avontuur te maken.
Fam. Ganzeman
22 nov. 2016

Schrijf een beoordeling

Schrijf een beoordeling
Naam *
Beoordeling *
Feedback voor eigenaar
Algemene beoordeling *
Boekingsopties
Wil je geen ballast van je bagage naar de boot of van de boot af? Voor € 15,- laadt en lost Txgids de bagage waar jij wilt.
Uw boeking
Selecteer een datum om een prijsoverzicht te genereren.

Reserveren
Om een reservering te plaatsen dient u eerst een aankomstdatum te selecteren.
Persoonlijke gegevens (hoofdboeker)