nl de

Coaching & Teambuilding

Een bedrijfsuitje op Texel? Schakel de hulp van Txgids in! Ook voor een teambuildingsactiviteit met jouw bedrijf of team is Txgids de juiste partij. Met veel ervaring als coach en een achtergrond als leraar, verzorgt de gids ook coaching voor een bonte avond.  

Prijzen
Alle coachings- en teambuildingsactiviteiten kosten € 50,- (inclusief 4 personen). Extra personen betalen € 12,50 p.p.
Kinderen jongeren dan 5 jaar gaan gratis mee. 

Bedrijfsuitjes

1k.jpgGezellig uit, maar dan natuurlijk wél naar buiten met de Txgids! Een beetje lol, verdieping, verkenning, spel, uitdaging en competitie met een knipoog. En dit alles in de Texelse natuur. In welk decor laat de Txgids jou genieten samen met jouw werkmaatjes? 
 

Teambuilding

2k.jpgDe (her)vorming van een groep is te vergelijken met de ‘puberteit’. Het beheersen, herkennen en volgen van de groepsdynamica, is onmisbaar voor een gezonde samenwerking. Niemand is hetzelfde en iedereen heeft talent. Tegelijk is de waarde van ieder gelijk. Welke waarde ben jij in het team en welke teamwaarden zijn er voor jou? Voor dit programma neemt de Txgids de groep mee de Texelse natuur in. Daar zal gebouwd worden. Aan jou en aan jouw groep. Er zal een (nieuwe) basis gelegd worden door elk van jullie. Maar eerst: oefenen, verkennen, evalueren, testen en zien wat jij kunt brengen naar jouw groep en wat jij kunt halen uit jouw groep. Jouw groep wordt een samenwerkend team! De Txgids coacht jouw team in deze workshop. 

Deze nu boeken
 

Coaching bonte avond

3k.jpgEen meerdaags verblijf op Texel moet natuurlijk ook een bonte afsluiting hebben. De Txgids weet het beste uit je te halen en zal de groep, een groepje of een enkeling coachen om tot een geslaagde Bonte avond te komen. Cabaret, theater, dans en muziek met een Texels tintje en een knipoog. Coaching om tot een bonte-avond-act te komen. Iedereen kan meer! Samen met de Txgids als coach en inspirator, wordt jullie BonteAvond de mooiste herinnering.

Deze nu boeken 
 

Wandelcoach

6k.jpgSoms wil of moet je er écht even helemaal uit: de sleur, de beslommeringen of uit de moeilijkheden in je leven. Alles op een rij krijgen. Je zoekt een luisterend oor, wil wat andere gezichtspunten en perspectieven, of hebt nieuwe richtingen nodig in je leven. Texel werkt opladend, verfrissend en geeft rust. Voeg daar de Txgids aan toe en je hebt een coach in je zoektocht, terwijl je tegelijk geleid wordt door het Texelse landschap. Vertrouwen en integriteit staan voorop. Een coaching duurt drie uur terwijl je betaalt voor 2 uur. 

Deze nu boeken 

Gemiddelde score:
Bedankt voor een geweldige ervaring op jullie wadden. Marcel heeft dank zijn ervaring een super programma geboden. Deze excursie is een must voor alle Texelbezoekers.
Philippe
18 okt. 2020
Fantastisch!
Mariska van Marle
13 okt. 2020
Op 30 augustus 2020 zeilde wij met historisch zeilschip Minerva een dag de Waddenzee op. Vertrokken in Harlingen met aan boord schipper Chris de dames van de geweldige catering "de schippersvrouw ".
Ook gids Marcel Wijnalda heeft ons heel veel geleerd en vermaakt met veel wetenswaardigheden over de Wadden eilanden. Met veel enthousiasme, ruime ervaring van wat leeft, groeit en bloeit. Horen zo al heel veel onderweg, maar dan als ons schip, bijna droog op het wad ligt.
Vermaken wij ons en al snel vangt onze kleindochter met haar handen een flinke bot. Later laat Marcel ons zien wat je zoal kan ontdekken, door met een hooivork het zand om te scheppen.
Maak het zelf mee zou ik zeggen! Marcel super bedankt! En tot ziens.
Ein
Gerda Wiegers
15 sep. 2020

Schrijf een beoordeling

Schrijf een beoordeling
Naam *
Beoordeling *
Feedback voor eigenaar
Algemene beoordeling *
Boekingsopties
Wil je geen ballast van je bagage naar de boot of van de boot af? Voor € 15,- laadt en lost Txgids de bagage waar jij wilt.
Uw boeking
Selecteer een datum om een prijsoverzicht te genereren.

Reserveren
Om een reservering te plaatsen dient u eerst een aankomstdatum te selecteren.
Persoonlijke gegevens (hoofdboeker)