Rondleidingen

Het eiland verkennen met de Txgids. Kort of lang, inzoomend of juist uitzoomend. De Txgids brengt je naar de hoogtepunten van het eiland. Lopend in de historische dorpen of met de auto langs onbekende paden.

Prijzen

2 uur?—> volwassenen €17, kind €14 (bij voldoende deelname= vanaf €50)

3 uur?—> volwassenen €19, kind €15 (bij voldoende deelname= vanaf €75)

Groepskorting: er is een groepskorting wanneer het totaalbedrag €187 wordt overschreden. Dit bedrag is het maximumbedrag, ongeacht de groepsgrootte. Groepen kunnen om praktische redenen niet groter zijn dan 30 mensen.

Wilt u een privé-excursie waarbij geen andere mensen kunnen aansluiten? Minimaal 2 personen—> €150

Betalen:

Betalen kan achteraf, mits binnen een week: Overmaken, factuur, cash of met een ‘Tikkie’.
BANK NL41TRIO0391171879 o.v.v. Txgids en bij omschrijving: datum+soort Struûn

 Kinderen onder de 5 jaar gratis.

Rondleiding dorp

Image

Wil je alles weten over een bepaald dorp op Texel? Dan zit je bij Txgids goed! Samen ontdekken we alle bijzondere plekjes van het dorp en gaan daarbij natuurlijk ook terug in de tijd. Wat is de geschiedenis van dit dorp? Boek deze activiteit online en geef daarbij aan welk dorp je graag zou bezoeken onder leiding van de Txgids.

Rondleiding gebied

Image

Ook wanneer je meer wilt weten over een bepaald gebied, is Txgids jouw gids. Heb je altijd al willen weten hoe het Dennenbos is ontstaan? Of wil je meer weten over een bepaald natuurgebied? Txgids neemt je mee en vertelt je alles! 

Rondleiding WOII

Image

Na de capitulatie van het Nederlandse leger in 1940, werd Texel bezet door een relatief grote Duitse troepenmacht. Op het eiland werden diverse bunkers en artilleriebatterijen gebouwd.  En terwijl de rest van Nederland al bevrijd was, werd op Texel nog tot 20 mei (hevig) gevochten. Ontdek het eilandleven tijdens de tweedewereld oorlog. Txgids neemt je mee naar bijzondere plekken en overblijfselen van de oorlog. 

Rondleiding op maat

Image

Heb je andere of specifieke ideeën voor jouw rondleiding over Texel? Bij Txgids is alles mogelijk! Graag maken wij een rondleiding op maat. Wil je tijdens de rondleiding genieten van een lekkere lunch? Of wil je een hele uitgebreide rondleiding? Maak je wensen kenbaar via ons contactformulier en Txgids maakt een rondleiding op maat.

Texel doen

Image

In een paar uur over Texel crossen 

Het lekkerste eten, de spannendste activiteit, de gezelligste winkelstraat, de mooiste route, het beste museum, de stilste plek, de leukste speelplek, de kleurrijkste belevenis… voor elk wat wils! Je wilt Texel bezoeken en vinden wat je zoekt binnen de tijd die hebt. De Txgids levert maatwerk van kwaliteit en stelt een compleet programma samen. Jouw bezoek gaat precies worden wat je wilde! Ook voor groepen, gezinnen en bedrijven natuurlijk! De Txgids kan mee. Of niet. Kies maar!